Săptămâna premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” începe luna aprilie în forță și a pregătit trei premiere, vineri 01 aprilie, sâmbătă 02 aprilie și duminică 03 aprilie: Sonic the Hedgehog, Madres paralelas/Mame paralele și Morbius.

Sonic the Hedgehog: o nouă adaptare după binecunoscuta serie de jocuri video, o experiență pentru publicul de toate vârstele! Robotnik se întoarce cu un nou partener, Knuckles, și pornește în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails și împreună se îmbarcă într-o nouă aventură. Ținta? Găsirea smaraldului înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite. Sonic the Hedgehog rulează vineri, 01 aprilie de la ora 14.00 și sâmbătă și duminica de la ora 10.30.

Madres Paralelas/ Mame paralele, un film de Pedro Almodóvar, care surprinde emoțiile cameleonice înscrise pe chipurile unor femei bântuite de propriile secrete. Fotografa Janis (Penélope Cruz) și adolescenta Ana (Milena Smit), două femei singure, care au rămas gravide accidental, se întâlnesc pe coridorul spitalului în care urmează să nască. Janis, o femeie la vârsta a doua, nu regretă și se simte împlinită, în timp ce Ana este speriată și traumatizată. Filmul rulează sâmbătă și duminică, de la ora 17.30.

Lungmetrajul Morbius, descris de critici ca fiind o capodoperă Marvel, îl are în prim plan pe personajul de benzi desenate, Dr. Michael Morbius – vampirul viu. Având o boală rară a sângelui și hotărât să-i salveze pe ceilalți care au aceeași soartă, Dr. Morbius (Jared Leto, câștigătorul Premiului Oscar) încearcă un tratament periculos. După ce pare să aibă un succes uimitor, o parte întunecată din el se dezlănțuie. Răul va fi învins de bine? Sau Morbius va ceda noilor lui porniri misterioase? Michael Keaton, Jared Leto, Matt Smith, Jared Harris și Adria Arjona vă dau întâlnire vineri, de la ora 20.00, și sâmbătă și duminică de la 15.00 și 20.00.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*