Accident provocat de un constănțean în localitatea Gura Ialomiței. Trei persoane au fost rănite după ce mașina s-a răsturnat într-un șanț

Accident provocat de un constănțean în Gura Ialomiței. FOTO IPJ Ialomița

Un constănțean a provocat un accident rutier în localitatea Gura Ialomiței, iar trei persoane au fost rănite după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-un șanț. Trei persoane, printre care și doi copii, de 7 și 12 ani, au fost rănite.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, noaptea trecută, în jurul orei 04:00, pe DJ 213, în afara localității Gura Ialomiței s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un șofer, în vârstă de 67 de ani,  din județul Constanța, ar fi părăsit partea carosabilă într-o curbă,  răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului.  În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, doi minori de 7 și 12 ani, și o femeie de 38 de ani, pasageri ai autovehiculului”, a anunțat IPJ Ialomița.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*