Săptămâna Națională a Voluntariatului, la Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Municipiul Medgidia se pregătește să găzduiască cea de-a XIII-a ediție a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, un eveniment dedicat promovării activităților de voluntariat și implicării cetățenilor în acțiuni de ajutorare.

Organizat de Primăria Municipiului Medgidia prin Direcția de Asistență Socială, evenimentul se va desfășura în perioada 15 – 21 mai, sub sloganul inspirator: „Voluntariatul are impact – sunt în grafic!”. Astfel, luni, 15 mai, la ora 11.00, va avea loc o conferință de presă în sediul instituției, unde vor fi prezentate detalii despre eveniment și activitățile planificate. Participanții vor avea ocazia să afle despre proiectele desfășurate în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului și să descopere modul în care pot contribui la comunitate prin voluntariat.

Evenimentul va aduce împreună voluntari, organizații non-guvernamentale, instituții publice și cetățeni interesați de dezvoltarea comunității. Prin intermediul acestei săptămâni, se dorește promovarea valorilor voluntariatului și recunoașterea eforturilor depuse de cei care aleg să dedice timpul și energia lor în beneficiul celorlalți.

Programul divers pregătit de organizatori va include numeroase activități pe parcursul întregii săptămâni. Cetățenii sunt invitați să se alăture și să se implice în acțiunile de voluntariat, demonstrând că prin gesturile lor mici pot aduce schimbări semnificative în comunitatea în care trăiesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*