Săptămâna Mării și a Spiritualității Marinărești

Muzica Militară a Forțelor Navale. FOTO: SMFN

Forțele Navale Române aduc în atenția publicului importanța profesiei de marinar prin evenimentul „Săptămâna mării și a spiritualității marinărești”, organizat în perioada 7 – 11 august, în orașele Constanța și Mangalia.

Muzica Militară a Forțelor Navale va susține, luni, 7 august, ora 19.00, un recital de piese din repertoriul marinăresc, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, la deschiderea expoziției interactive pregătită de Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Direcția Hidrografică Maritimă „Comandor Alexandru Cătuneanu” și Centrul 39 Scafandri, care va putea fi vizitată de luni, 7 august, până joi, 10 august, în intervalul orar 19.00 – 21.00.

La Cercul Militar Mangalia, în perioada 7 – 14 august, după ora 19.00, publicul va putea vizita expoziția de carte cu tematică marinărească, precum și expoziția de instrumente de navigație și uniforme de marină. Joi, 10 august, între orele 19.00 – 20.00, Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol în Piața Republicii din centrul Municipiului Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*