Avarie la rețeaua de transport energie termică în zona Dacia

Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews
Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews

O avarie produsă la rețeaua de transport energie termică i-a lăsat pe locuitorii acestei zone fără apă caldă.

Societatea Termoficare Constanța a anunțat că din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu intersectie cu strada B.P. Hașdeu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum, în zona Dacia.

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanţa SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Societatea Termoficare Constanța estimează că reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum va avea loc în cursul acestei zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*