FOTO Pompieri încarcerați după un accident rutier. Autospeciala s-a ciocnit cu un Logan

Accident cu mașina de pompieri

Accident mai puțin obișnuit într-o intersecție din Constanța. Cinci persoane au ajuns la spital după ce autospeciala pompierilor, aflată în misiune, a fost lovită de un autoturism Logan.

Oamenii legii spun că pompierii mergeau la un incendiu anunțat pe strada Theodor Speranția. Loganul le-a tăiat calea, așa că șoferul de la ISU Dobrogea nu a putut să evite impactul. După coliziune, mașina de pompieri a intrat într-un stâlp.

Doi angajați ai ISU Dobrogea au fost încarcerați, dar starea lor este stabilă. La spital au ajuns cei doi, alți doi colegi ai lor și șoferul Loganului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*