Sancțiunile polițiștilor locali constănțeni au „scăzut“ la 170 pe zi

Sancțiuni aplicate de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 14 septembrie,  polițiștii locali care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în următoarele zone: Gara, ICIL , Casa de Cultura, Griviței, Sala Sporturilor, Casa Căsătoriilor, Peninsula, Faleza Cazinoului, Poarta 1 si 2 au aplicat 170 de amenzi contravenționale în valoare totală de 67.700 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru acte de comerț ilicit, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, răscolirea gunoiului din containere, deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și alte fapte antisociale care vizează în special menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

Tot în aceeași zi, polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Izvor din cartierul Coiciu au identificat un bărbat in vârsta de 69 de ani, care fusese dat dispărut in data de 12.09.2018. Având in vedere cele constatate, polițiștii locali constănțeni au sesizat Politia orașului Năvodari care procedase la darea in urmărire a persoanei dispărute șsi l-au pus la dispoziția unui echipaj al acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*