Sancțiuni de peste 17.000 de lei, în urma unor acțiuni ale polițiștilor constănțeni

Sancțiuni de peste 17.000 de lei, în urma unor acțiuni ale polițiștilor constănțeni. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii din municipiul Constanța au desfășurat în cursul zilei de vineri, 14 ianuarie, acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19.

Potrivit IPJ Constanța, la acțiunea desfășurată în municipiul Constanța și localitățile limitrofe au participat peste 60 de polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale, precum și jandarmi ai Grupării Mobile „Tomis” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 80 de autovehicule, totodată fiind verificate 20 de localuri.

În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei.

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o sală de jocuri de pe strada Soveja nu se respectă programul de funcționare, potrivit legislației în vigoare. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Tot polițiști ai Secției 4  au constatat că un operator economic de pe strada Dezrobirii (teren de fotbal), desfășoară activități sportive în spațiu închis, fiind încălcate reglementările legale.  Administratorul firmei deținătoare a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*