Un bărbat de 70 de ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu dubița într-o râpă, la ieșirea din Râmnicul de Jos

Accident rutier pe DJ 226A, la ieșirea din Râmnicu de Jos spre Cogealac. FOTO: ISU Constanța

Pompierii militari au fost solicitați să intervină joi, 12 ianuarie, pe DJ 226A, la ieșire din Râmnicul de Jos spre Cogealac, în sprijinul victimelor unui accident rutier.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță.

„La ajungerea echipajelor ISU s-a descoperit o dubă căzută într-o râpă. Șoferul a fost descarcerat și a fost predat echipajului SAJ, conștient. La locul accidentului, echipajul ISU a asigurat măsuri PSI”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Victima, un bărbat de aproximativ 70 de ani, conștientă, a fost transportată la spital.

Accident rutier pe DJ 226A, la ieșirea din Râmnicu de Jos spre Cogealac. FOTO: ISU Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*