Salonul de Vară al Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța găzduiește Salonul de Vară al Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, o expoziție ce reunește lucrări de pictură, grafică, sculptură, tehnici mixte, ceramică și instalație. Vernisajul va avea loc vineri, 7 iulie , la ora 17.00, în Galeria de Artă a UOC, situată la parterul corpului A din campusul universitar.

Această expoziție prezintă o varietate de stiluri artistice, idei și viziuni diferite, reflectând diversitatea și originalitatea artiștilor constănțeni. Lucrările expuse dezvăluie nu doar lumea figurativă, ci și trăirile interioare și atitudinile contemporaneității, evocând sentimente și frământări ale prezentului.

Printre artiștii vizuali participanți se numără nume precum Adelina Firică, Anca Caba, Adina Dogaru, Ana Maria Ceară și mulți alții. În calitate de invitați speciali vor expune și profesori și cercetători recunoscuți în domeniul artei.

Vernisajul va fi însoțit de un fundal sonor creat de Adrian Mihai, artist instrumentist și cadru didactic la Facultatea de Arte a UOC. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 7 iulie – 15 septembrie, între orele 09.00 și 19.00.

Curatorii expoziției sunt Ovidiu Felipov, artist plastic și cadru didactic la Facultatea de Arte, și Florentin Sîrbu, președintele Filialei Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Pasionații de artă sunt invitați să viziteze această expoziție captivantă și să se bucure de creativitatea și diversitatea lucrărilor expuse. Este o oportunitate unică de a descoperi talentele artistice locale și de a experimenta lumea artei într-un mod inedit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*