VIDEO Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: „Avem toți mari așteptări, toate aceste așteptări sunt alimentate de munca primarilor noștri din ultimii patru ani de zile”

Vergil Chițac, Bogdan Huțucă și Florin Mitroi. FOTO CTnews.ro

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat la finalul alegerilor locale și europarlamentare că liberalii constănțeni au așteptări mari care sunt alimentate de munca primarilor PNL din ultimii patru ani.

Bogdan Huțucă, candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac și candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța, Florin Mitroi au susținut declarații după încheierea procesului de votare.

„Permiteți-mi să-mi exprim aprecierea pentru prezența la vot a tuturor constănțenilor.  Le mulțumesc că au venit la vot de primul număr atât de mare, să își exprime votul pentru un candidat sau altul pentru un partid sau altul. Suntem conștienți că votul lor este extrem de important. Vreau, de asemenea, să mulțumesc membrilor Partidului Național Liberal și tuturor reprezentanților noștri din secțiile de votare.

Vreau să-i mulțumesc tuturor tinerilor care ne-au susținut în această campanie electorală, care au fost alături de noi, o campanie frumoasă, oameni frumoși. Avem toți mari așteptări, toate aceste așteptări sunt alimentate de munca primarilor noștri din ultimii patru ani de zile, de munca noastră în această campanie electorală”, a declarat Bogdan Huțucă.

La rândul său, Vergil Chițac a mulțumit constănțenilor pentru că au venit în număr mare la vot.

„Reiterez și eu mulțumirile mele tuturor constănțenilor care au venit în număr așa de mare la vot. Cei care vor câștiga vor avea mai mare legitimitate.  Vreau să mulțumesc echipei de campanie de la municipiu și echipei de campanie de la județ. Mulțumesc membrilor PNL, conducerii PNL. Campania noastră a fost una decentă, în sensul în care ne-am prezentat proiectele, ne-am prezentat argumentel. Ați văzut că deși am fost atacat vehement, noi nu am răspuns”, a spus Vergil Chițac.

De asemenea, Florin Mitroi a afirmat că este încrezător că va câștiga detașat alegerile.

„Vreau să mulțumesc în primul rând echipei de campanie, în special tinerilor care au fost timp de o lună în tot județul, în toate colțurile acestui județ. Pentru mine a fost o experiență plăcută să cunosc oameni, să mă întâlnesc cu oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții și să le aflu problemele lor. Le promit că nu îi voi dezamăgi. Sunt încrezător că voi câștiga detașat”,  a spus Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*