Rezultatele ședinței extraordinare a CL Medgidia

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Miercuri, 14 iunie, consilierii locali din Medgidia au fost convocaţi în şedinţă extraordinară pentru a dezbate şi aproba cele patru proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi. La primul punct s-a aprobat documentaţia tehnico-economică – faza D.A.L.I şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ,,Creşterea performanţei energetice a clădirilor publice din Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, corp şcoală şi corp sală sport şi asigurarea contribuţiei Consiliului Local Medgidia”. Valoarea totală a investiţiei este de 5.452.227,44 lei cu TVA. La punctele următoare s-a aprobat proiectul rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2017, respectiv modificarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia. În cadrul instituţiei spitaliceşti sunt 465 de posturi, din care 451 finanţate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa şi 14 posturi finanţate de la Bugetul de stat – Capitol Transferuri, fără a fi afectat bugetul local al Municipiului Medgidia în anul 2017.

La ultimul punct s-a aprobat proiectul de hotărâre pentru exprimarea acordului asociatului unic Consiliul Local Medgidia de aprobare a închirierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică de către S.C. Apollo Ecoterm S.R.L.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*