Primele rezultate la concursul de titularizare a profesorilor. Un sfert dintre ei NU au obținut nota 5!

Școala din comuna Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Potrivit ISJ Constanța, 478 de candidați – 77,85 % au obținut note mai mari de 5 la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, 136, note sub 5, 4 nota 10 și cinci candidați, note între 1,00-2,00.

Contestaţiile se depun în perioada 18-19 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, iar rezultatele finale vor fi afișate marți, 25 iulie 2017.

Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, au fost publicate 207 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1.700 (complete și incomplete) pentru angajare pe perioadă determinată.

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, repartizarea candidaților, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul ISJ Constanța: http://www.isjcta.ro/concurs-pentru-ocuparea-posturilor-2017/, iar rezultatele, pe site-ul http://titularizare.edu.ro/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*