Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CS Ovidiu în anul 2021

Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CS Ovidiu la Campionatul Mondial de Ashihara Karate de la București. FOTO CS Ovidiu

Într-un context foarte dificil, cu competiții puține din cauza pandemiei de coronavirus, cu sprijin venit numai din partea Primăriei și consilierilor locali, Clubul Sportiv Ovidiu a încheiat anul competițional 2021 cu rezultate excepționale, atât pe plan intern cât și internațional.

Astfel, patru dintre sportivii secției de karate din cadrul clubului au fost medaliați cu argint și bronz la Campionatele Naționale de Ashihara Karate, ce au fost găzduite de Brașov în zilele de 18 și 19 septembrie. Ulterior, doi dintre sportivi, convocați în lotul național al României pentru Campionatul Mondial de Ashihara Karate ce a avut loc la București în luna noiembrie, au obținut medalii de bronz la categoriile la care au participat. Totodată, trei sportivi ai CS Ovidiu s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Haltere pentru Seniori, ei obținând în total opt medalii, dintre care patru de aur.

De asemenea, rezultate bune și foarte bune au fost obținute și de juniorii de la fotbal și handbal.

Succesul sportivilor ovidieni este prețuit și de Dan Radu, șef serviciu la CS Ovidiu, care speră ca reușitele lor să fie un imbold pentru restul colegilor lor și, totodată, și o chemare pentru alți copii din oraș să facă sport în mod organizat.

„Ne bucurăm foarte mult de reușitele lor și de faptul că munca lor, sub atenta îndrumare a antrenorilor, a dat asemenea roade. Anul 2021 a fost un an destul de greu, având în vedere perioada asta pandemică și, datorită ei, cu lipsa pregătirilor, lipsa jocurilor în campionate, dar cu rezultate foarte bune. La sfârșitul anului, pe toate ramurile, discutăm de rezultate foarte bune. Ne mândrim cu sportivii noștri, avem o primă participare, la nivelul orașului, la un campionat mondial la karate. Noi am mai avut participări la europene și mondiale, dar la haltere. Iar rezultatele au fost mari pentru orașul nostru. După reușitele lor, clubul nostru a căpătat recunoaștere și pe plan internațional și așteptăm ca și celelalte ramuri să le urmeze drumul. Sperăm că aceste rezultate remarcabile să fie un imbold și pentru ceilalți copii din oraș să vină și să facă sport în mod organizat”, spune Dan Radu.

Rezultatele sportivilor din Ovidiu sunt cu atât mai remarcabile cu cât sponsorii lipsesc cu desăvârșire iar tot sprijinul și ajutorul vin numai din partea Primăriei și Consiliului Local.

„Susținerea a fost sută la sută din partea Primăriei și Consiliului Local. Nu am avut nici un sponsor anul acesta, pe care l-am încheiat numai cu ajutorul Primăriei. Mulțumim primarului și consiliului local pentru implicarea și ajutorul oferit, mai ales că nu avem sponsori, iar tot ajutorul ne vine de la autoritățile locale. Sperăm că poate anul viitor să atragem și sponsori, persoane sau firme care să vină alături de sportivii noștri și să ne ajute să obținem rezultate și mai bune. (…)”, spune Radu Dan, care a precizat că, la final de an, sportivii au fost premiați de Primăria Ovidiu. „Rezultatele bune au fost premiate de către domnul primar la festivitatea de Moș Crăciun. Sportivii au primit premii, în valoare de 300 de lei la 1.000 de lei, în funcție de performanțe”, a mai spus el.

Și pentru anul 2022 reprezentanții clubului își doresc să fie obținute rezultate cel puțin la valoarea celor din acest an, așa cum au fost obișnuiți de copii, sportivi și antrenori.

„Anul 2022 se anunță cu noi oportunități pentru sportivii din orașul nostru. Vă dau un exemplu, pe ramura de rugby, noi nu am avut campionate. Se deschide campionatul național, unde vom participa și ne așteptăm la rezultate bune. La fotbal ne așteptăm să ieșim campioni la nivel de juniori D. Avem și juniorii mici pe care, la fel, ne dorim să-i înscriem într-un campionat, dar este perioada aceasta pandemică și nu s-au organizat decât anumite campionate județene. Nu ni s-a dat voie să participăm în competiții și cu cei mici. Dar ne așteptăm la rezultate mari și în 2022”, a încheiat Dan Radu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*