Rezultate preliminare pentru Prezidențiale: Klaus Iohannis a câștigat detașat alegerile și în județul Constanța. Peste 68% dintre voturi îi aparțin

Președintele României, Klaus Iohannis. FOTO Cătălin SCHIPOR

Klaus Werner Iohannis, candidatul Partidului Național Liberal, a reușit să strângă cele mai multe voturi în județul Constanța. Conform numărătorii paralele, Iohannis are 68,37% dintre voturile valabil exprimate, în timp ce Viorica Dăncilă abia depășește 31,5%.

Cifrele pot suferi mici modificări și pe toate le vom aduce aici, prin actualizări succesive.

Iată procentele comunicate neoficial în diferite localități din județul Constanța:

  • Municipiul Constanța: Iohannis – 70,5%. Dăncilă – 29,4%
  • Valu lui Traian: Klaus Iohannis are 73,25% dintre voturi
  • Orașul Ovidiu: Iohannis cu 75,3%
  • Năvodari: Iohannis – 71,99. Dăncilă – 28.01%
  • Mangalia: Iohannis a câștigat cu 64,8%
  • Medgidia: Iohannis a strâns 55,47%
  • Cernavodă: Iohannis – 64,13%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*