Rezident al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța, testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a intensificat măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus după ce un rezident al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Potrivit DGAS Constanța, au fost luate următoarele măsuri:

  1. Acțiunile de dezinfecție în toate spațiile se vor efectua de două ori pe zi, dimineața și seara, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății;
  2. Se menține măsura interzicerii accesului aparținătorilor în sediul Căminului;
  3. Accesul personalului propriu în instituție se face numai cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a echipamentului de protecție în spațiile închise și termoscanarea.

„Menționăm faptul că toți rezidenții centrului sunt monitorizați permanent, încă din luna martie, prin termoscanare de două ori pe zi  și consult medical zilnic”, au precizat reprezentanții DGAS Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*