Reținuți după ce au agresat fizic o femeie și au introdus-o într-un autoturism, împotriva voinței sale

Mașina în care a fost răpită femeia. FOTO IPJ Constanța

Trei bărbați au fost reținuți după ce au agresat fizic o femeie din Hârșova și au introdus-o într-un autoturism, împotriva voinței sale.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, de 26 de ani, 28 de ani, respectiv 43 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Astfel, la data de 5 aprilie, în jurul orei 07.40, cei trei bărbați ar fi agresat fizic o femeie, de 20 de ani, pe care, ulterior, ar fi introdus-o într-un autoturism, împotriva voinței sale, cu intenția de a se deplasa în județul Tulcea.

Autoturismul respectiv a fost interceptat de polițiști pe D.N. 2A, femeia fiind readusă la locuința sa din orașul Hârșova” – IPJ Constanța.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*