Doi bărbați din Piatra au murit asfixiați într-o groapă pe care o săpaseră chiar ei

Doi bărbaţi din satul Piatra au murit joi, 26 ianuarie, într-o groapă pe care o săpaseră chiar ei în zona unui saivan. Cei doi s-ar fi asfixiat, iar în ciuda eforturilor cadrelor medicale, nu au mai putut fi salvaţi.

Potrivit Poliției Județene Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.20, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constat că cei doi, cu vârste de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra, ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.

Asupra celor doi au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*