Rețeaua de sănătate privată REGINA MARIA și lanțul de farmacii MINIFARM anunță un parteneriat prin care oferă multiple beneficii abonaților

Rețeaua de sănătate privată REGINA MARIA și lanțul de farmacii MINIFARM anunță un parteneriat prin care oferă multiple beneficii abonaților

Rețeaua de sănătate privată REGINA MARIA și lanțul de farmacii MINIFARM vin mai aproape de locuitorii din Constanța și încheie un parteneriat strategic prin care vor oferi discounturi speciale pentru abonații din regiune.

Pachete de discount sunt bidirecționale și sunt valabile atât în policlinicile și punctele de recoltare Regina Maria din Constanța și Tulcea, cât și în farmaciile Minifarm din județ.

Astfel, la fiecare vizită în farmaciile Minifarm, abonații Regina Maria pot beneficia pe baza codului de bare din aplicația Regina Maria de 20 la sută discount la toată gama de produse NOVOLIFE și Seboradin, precum și de cinci la sută discount pentru restul produselor din farmacie, cu excepția medicamentelor cu preț impus, scutece și hrană pentru copii.

În paralel, Rețeaua de sănătate privată REGINA MARIA oferă un discount de șapte la sută la analizele de laborator și consultațiile în policlinicile și punctele de recoltare din județele Constanța și Tulcea, pe baza cardului de fidelitate Minifarm. Discount-ul este valabil pentru servicii precum analize de laborator (exceptând analizele genetice din cadrul laboratoarelor REGINA MARIA și GENETIC CENTER și testele PCR), consultații, controale în locațiile participante la campanie.

Pentru a beneficia de discount, pacienții trebuie să se programeze în prealabil la numărul de telefon 021.9268, online sau în cea mai apropiată policlinică în care doresc să meargă. De asemenea, la momentul prezentării în clinică la programare, pacienții trebuie să aibă asupra lor cardul de abonat Minifarm.

Pentru programările realizate telefonic, este recomandat ca pacienții să specifice operatorilor faptul că au un card de abonat Minifarm. Discountul poate fi solicitat în cele patru policlinici din Constanța (Policlinica Delfinariu, Policlinica Pozimed, Policlinica Gastromond și Policlinica Tomis) și în policlinica Tulcea, precum și punctele de recoltare Dacia, Affidea (Euromedic) și EDEN.

Parteneriatul dintre cele două branduri se întinde pe o perioadă îndelungată de timp, pentru a veni în sprijinul locuitorilor din cele două județe cu un proiect menit să ofere acces la servicii medicale la cele mai înalte standard într-un mod cât mai facil pentru aceștia.

Toate detaliile campaniei se regăsesc pe https://www.reginamaria.ro/discount-la-partenerii-nostri-comerciali.

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 700.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*