Festivități pregătite de Primăria Medgidia cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Maria Luiza Mih alături de membrii formației Ceterașii din Maramureș. FOTO: afișul spectacolului susținut de 1 Decembrie.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria Medgidia vă invită să participați la manifestările organizate în municipiu.

Astfel, începând cu ora 11.00, va avea loc ceremonialul de depunere de coroane care se va desfășura la Monumentul Eroilor.

Marea sărbătoare a românilor va continua în Piațeta Decebal, începând cu ora 13.00, cu un spectacol incendiar susținut de artista Maria Luiza Mih alături de membrii formației Ceterașii din Maramureș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*