Restricții trafic în stațiunea Mamaia: începe a XIII-a ediție a competiției H3RO 2021

Restricții trafic în stațiunea Mamaia: începe a XIII-a ediție a competiției H3RO 2021, FOTO Primăria Constanța

H3RO 2021, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, revine în stațiunea Mamaia, sâmbătă, 02 octombrie. Sportivi din peste 10 de țări vor fi prezenți la startul competiției.

Potrivit organizatorilor, ACS Smartatletic, cei mai buni triatloniști din România vor oferi un spectacol sportiv de excepție la H3RO 2021. Astfel, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 09.00, respectiv 09.10, se va da startul probelor Supersprint și Sprint. La aceste probe pot participa toți sportivii cu legitimație FRTRI atât cei care sunt afiliați cât și cei neafiliați unui club de triatlon, probele nefiind campionate naționale.

De asemenea, și anul acesta, H3RO 2021 înglobează Campionatele Naționale de Triatlon pe distanță Standard și Half. Probele sunt programate la orele 09.45 și 10.45. Startul probei de înot se va da pe plaja din fața Hotelului Rex, iar proba de alergare, în zona de promenadă delimitată de Hotelul Rex și Hotelul Iaki.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, în stațiunea Mamaia vor fi instituite următoarele restricții de trafic:

până duminică, 03 octombrie, se va restricționa accesul în parcarea din zona hotelului Rex;

sâmbătă, 02 octombrie, între orele 07.00 – 16.00, traficul rutier va fi blocat pe bulevardul Mamaia pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între Hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Cele două sensuri de circulație vor fi separate/ delimitate cu garduri de protecție montate de către organizatori.

Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

Competiția se va desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Evenimentul este organizat de ACS Smartatletic și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, valoarea totală a proiectului este de 210.419,19 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*