Săptămâna porților deschise la Universitatea Maritimă din Constanța

Sediul UMC - Universitatea Maritima Constanta. FOTO Catalin Schipor

Universitatea Maritimă din Constanța invită elevii de liceu să participe, în perioada 3 – 7 aprilie, la activitățile desfășurate în cadrul Săptămânii Porților Deschise, manifestare dedicată tinerilor interesați de oportunitățile de carieră din domeniul maritim.

Potrivit UMC, accesul va fi gratuit, în baza înscrierii online. Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de opțiunile fiecărui grup de participanți.

Odată ajunși la sediul Universității Maritime din Constanța, strada Mircea cel Bătrân numărul 104, participanții vor face un tur ghidat al laboratoarelor de specialitate și simulatoarelor de navigație, mașină, ECDIS, GMDSS, simulatorul Cyber Security, vor întâlni profesori și studenți ai UMC care vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare. Liceenii vor afla detalii legate de oferta educațională a celor două facultăți din cadrul UMC:

  • Facultatea de Navigație și Transport Naval;
  • Facultatea de Electromecanică Navală.

De asemenea, studenții și cadrele didactice din cadrul universității sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor pe care le au tinerii, legate de admiterea la UMC.

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

  • Prorector pentru studenți și relația cu mediul economic și socio-cultural, Conf. univ. dr. ing. Radu-Ioan Hanzu Pazara (radu.hanzu@cmu-edu.eu);
  • Serviciul Marketing Educațional și Relații Internaționale (umc.mktspecialist@gmail.com);
  • Tel: 0754/065.174

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*