Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu

Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu. FOTO Primăria Constanța

După ce carosabilul a fost decopertat pe strada Merișor, porțiunea cuprinsă între străzile Fulgerului și Baba Novac, utilajele de frezare intervin joi, 19 august, pe strada Rândunelelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15.30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Intervențiile vor continua vineri, 20 august și luni, 23 august, cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*