Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu

Restricții parțiale de trafic rutier pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu. FOTO Primăria Constanța

După ce carosabilul a fost decopertat pe strada Merișor, porțiunea cuprinsă între străzile Fulgerului și Baba Novac, utilajele de frezare intervin joi, 19 august, pe strada Rândunelelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15.30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Intervențiile vor continua vineri, 20 august și luni, 23 august, cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*