Restricții de trafic, timp de două nopți, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Restricții de trafic, timp de două nopți, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. FOTO: Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat, timp de două nopți, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în vederea executării lucrărilor de reabilitare și modernizare, dar Primăria Constanța promite că în scurt timp locuitorii orașului vor avea o arteră rutieră modernă.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de asfaltare, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, în zona City Park Mall, va fi închisă circulației rutiere timp de două nopți, astfel:

  • în perioada 29 mai, ora 22.00 – 30 mai, ora 05.00;
  • în perioada 30 mai, ora 22.00 – 31 mai, ora 05.00.

„Lucrările de asfaltare se vor derula pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe aceasta arteră intens circulată. Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, aceștia fac apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.

Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat, prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, respectiv bulevardele 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu.

„În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații”, mai promit sursele citate.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*