Restricții de trafic rutier pe strada Atelierelor

Lucrări pe strada Atelierelor. FOTO Primăria Constanța

După ce carosabilul a fost reabilitat pe strada Mihai Viteazu, echipele Confort Urban vor interveni în această noapte cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Atelierelor, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00, pe tronsonul unde se efectuează lucrări. Pentru a reduce la minim disconfortul creat de lucrări, intervențiile se vor desfășura pe timp de noapte.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, accesul autovehiculelor în parcarea din fața Direcției Regionale de Informații va fi restricționat. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar, sau pe carosabil.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*