Restricții de trafic rutier pe o alee din zona Dacia din municipiul Constanța

Restricții de trafic rutier pe o alee din zona Dacia. FOTO Primăria Constanța

Pe aleea Mimozelor, din zona Dacia, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului. Echipele SC Confort Urban intervin luni, 25 octombrie, cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16.00.

Lucrările de asfaltare vor continua și marți, 26 octombrie, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08.00 – 16.00.

Perimetrul delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja este în curs de modernizare. Se construiesc zone pietonale și se reabilitează alei de acces către blocuri și spațiile destinate parcării autovehiculelor.

Autoritățile fac apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*