Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia din cauza lucrărilor la carosabil

Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia din cauza lucrărilor la carosabil. FOTO: Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și centrul de dializă, pe partea cu Lacul Tăbăcărie, vor continua și săptămâna viitoare, astfel că traficul rutier va fi restricționat în zona respectivă.

Astfel, pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, luni, 22 mai, și marți, 23 mai, în intervalul orar 08.00 – 18.00, doar pe sensul de mers dinspre Mamaia spre Delfinariu, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și centrul de dializă. Autovehiculele care vin din spre stațiunea Mamaia către Delfinariu, vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă.

Se va asfalta suprafața carosabilă, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. CT BUS anunță modificări în traseele liniilor 102P, 5-40 și 14 din cauza lucrărilor de resistematizare rutieră – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*