Restricții de trafic pe A2, începând de astăzi, pentru lucrări de reparații sistem rutier

Autostrada Constanta Bucuresti. FOTO Catalin Schipor

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că începând de marți, 30 martie, de la ora 16.00, se instituie restricții de circulație pe Autostrada A2, pe calea de rulare către București, sectorul cuprins între km 68+700 și km 75+900, în vederea execuției unor lucrări de reparații ale sistemului rutier.

Astfel, pe tronsonul menționat, traficul va fi deviat către calea unu (București – Constanța), unde circulația rutieră se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 60 km/h.

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost stabilit pentru data de 27 mai 2021

„Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară. Mulțumim participanților la trafic pentru înțelegere!”, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*