Restricții de trafic instituite joi, 15 iulie, pe două artere rutiere din municipiul Constanța

Restricții de trafic instituite joi, 15 iulie, pe strada Petru Vulcan din municipiul Constanța

Conducătorilor auto sunt sfătuiți să evite joi, 15 iulie, circulația pe strada Petru Vulcan din municipiul Constanța, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

Potrivit Primăriei Constanța, traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08.00 – 17.00, pentru ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în condiții optime. Zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt.

Tot joi se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Interioară 2, din zona Halta Traian. Intervențiile vor avea loc cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor”, au transmis reprezentanții instituției.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*