Restricții de trafic, în weekend, în municipiul Constanța

Bulevardul Tomis din Constanța. FOTO: Primăria Constanța

Orașul Constanța va găzdui, în perioada 26 august – 03 septembrie o serie de evenimente. Astfel, constănțenii și turiștii aflați pe litoral vor putea participa la spectacole în aer liber, expoziții și competiții sportive.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, organizatorii în colaborare cu forțele de ordine vor lua măsuri care vizează asigurarea unui climat de siguranță.

Drept urmare, în perioada 25 august, ora 06.00 – 28 august, ora 18.00, vor fi instituite restricții de circulație pe strada Vasile Canarache, între strada Traian și zona din spatele Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

De asemenea, în perioada 25 august, ora 14.00 – 29 august, ora 16.00, respectiv, 02 septembrie, ora 00.00 – 04 septembrie, ora 14.00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/ staționarea autovehiculelor. În aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcarea de la plaja Modern în perioada 25 august, ora 16.00 – 29 august, ora 06.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*