Activitățile organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului au fost reprogramate

Activitățile organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului au fost reprogramate. FOTO cu rol ilustrativ

Evenimentele în aer liber vor fi amânate pentru data de 5 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. De astăzi, de la ora 15:00, și până mâine, la ora 21:00, municipiul Constanța se află sub cod portocaliu de vreme severă.

Astfel, crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11:00.

Tot de la ora 11:00, vor debuta activitățile organizate în Piațeta Perla din Mamaia. Participanții se vor bucura de momente artistice, jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie, demonstrații de zumba, aerobic și dans sportiv, curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Cursul de caiac susținut de elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru” Constanța la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie va avea loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*