Restricții de trafic în municipiul Constanța

FOTO Primăria Constanța

Sărbătoarea creștină „Învierea Domnului Iisus Hristos” va fi marcată la Constanța prin manifestări cu caracter religios. Sâmbătă, 15 aprilie, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba religioasă. Începând cu ora 23:00, se va organiza o procesiune religioasă.

Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 15 aprilie, ora 21:00 – 16 aprilie, ora 03:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta. Circulația autovehiculelor va fi redirecționată pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și strada Revoluția din 22 Decembrie 1989.

De asemenea, în intervalul menționat, se vor dispune măsuri temporare de restricționare a traficului rutier necesare deplasării în condiții de siguranță a participanților la procesiunea religioasă pe strada Arhiepiscopiei, bulevardul Regina Elisabeta, strada Lebedei până în Portul Tomis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*