Ghișeele Serviciului de Cazier Judiciar din Constanța, mutate la o nouă adresă

Ghișeele Serviciului de Cazier Judiciar din Constanța, mutate la o nouă adresă. FOTO IPJ Constanța

Cetățenii care doresc eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală trebuie să aibă în vedere faptul că sediul ghișeelor va fi mutat începând de miercuri, 18 august.

Noile ghișee ale Serviciului Cazier Judiciar se află tot pe strada Renașterii, la câteva zeci de metri spre mare, mai exact în clădirea în care a funcționat popota Inspectoratului Judeţean de Poliție Constanța

Totodată, deținătorii de arme trebuie să cunoască faptul că, în același loc – strada Renașterii – s-a mutat și ghișeul de relații cu publicul al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*