Ghișeele Serviciului de Cazier Judiciar din Constanța, mutate la o nouă adresă

Ghișeele Serviciului de Cazier Judiciar din Constanța, mutate la o nouă adresă. FOTO IPJ Constanța

Cetățenii care doresc eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală trebuie să aibă în vedere faptul că sediul ghișeelor va fi mutat începând de miercuri, 18 august.

Noile ghișee ale Serviciului Cazier Judiciar se află tot pe strada Renașterii, la câteva zeci de metri spre mare, mai exact în clădirea în care a funcționat popota Inspectoratului Judeţean de Poliție Constanța

Totodată, deținătorii de arme trebuie să cunoască faptul că, în același loc – strada Renașterii – s-a mutat și ghișeul de relații cu publicul al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*