Restricții de trafic impuse, săptămâna aceasta, pe strada Nicolae Iorga din Constanța pentru lucrări de recondiționare a carosabilului

Restricții de trafic impuse, săptămâna aceasta, pe strada Nicolae Iorga. FOTO Primăria Constanța

Lucrările de recondiționare a carosabilului efectuate pe strada Nicolae Iorga din Constanța continuă săptămâna aceasta, traficul rutier urmând a fi restricționat total pe sectoarele de drum pe care se lucrează.

Astfel, pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Tomis se asfaltează marți, 11 mai, spațiile destinate parcării autovehiculelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16.00.

Utilajele de frezare vor acționa în această noapte pe porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19.30 – 06.00.

De miercuri noaptea, va demara cea de-a doua etapă a procesului de recondiționare a carosabilului. Lucrările de asfaltare se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 19.30 – 06.00, pe sectoarele de drum pe care se intervine.

Miercuri, 12 mai, nu se va circula pe tronsonul cuprins între strada Panselei și bulevardul Tomis.

Joi, 13 mai, nu va fi permisă circulația pe porțiunea delimitată de bulevardul Tomis și strada Maramureș iar vineri, 14 mai, se închide tronsonul delimitat de strada Maramureș și bulevardul Mamaia.

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga, pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Mamaia, sunt corelate cu implementarea măsurilor de resistematizare rutieră. Carosabilul va fi reconfigurat pentru a fi amenajate căi de rulare pentru biciclete și zone de parcare.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*