Primăria Medgidia începe acțiunea de deratizare în vederea combaterii rozătoarelor

Acțiune de deratizare la Constanța. FOTO PMC
Acțiune de deratizare la Constanța. FOTO PMC

Primăria Municipiului Medgidia vă informează că în ziua de joi, 13 aprilie, se vor desfășura activități de deratizare în vederea combaterii rozătoarelor pentru a stopa transmiterea la om a unor boli infecto-contagioase și a infestațiilor parazitare cauzate de șoareci și șobolani, precum și transmiterea acestor boli de către rozătoare prin mușcătură sau contact.

Activitățile presupun montarea stațiilor de intoxicare pentru rozătoare.

Toate produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România.

Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa III de toxicitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitări pentru actiunea de deratizare, dar de câinii de pe străzi cind ne ocupăm? S-au înmulțit fără control și sunt un pericol real sau așteptăm să moară cineva prin mușcături ? Organele abilitate ar trebui să demareze acțiuni de eradicare. Dacă se vrea bineînțeles!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*