Restricții de parcare pe un tronson al bulevardului Alexandru Lăpușneanu

Zona Casei de Cultură Constanța. FOTO PMC
Zona Casei de Cultură Constanța. FOTO PMC

Eroii Revoluției din 1989 vor fi comemorați la Constanța printr-o serie de acțiuni cu caracter militar și religios care se vor desfășura duminică, 22 decembrie, în parcul „Regina Maria”, la Troița Martirilor Revoluției.

De la ora 13:00, va avea loc defilarea gărzii de onoare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între zona trecerii de pietoni din fața „Universității Andrei Șaguna” și strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre zona Dacia.

Manifestările comemorative vor continua de la ora 14:00 în Cimitirul Central, la Monumentul Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în perioada 21 decembrie, ora 20:00 – 22 decembrie, ora 14:00, vor fi restricționate parcările „în spic” situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L.Caragial

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*