VIDEO EXCLUSIV Incident grav pe linia 310. Un șofer de maxi-taxi din Mamaia învăța un copil să conducă microbuzul plin cu călători

Maxi-taxi condus de un copil. FOTO Captură video
Maxi-taxi condus de un copil. FOTO Captură video

Tupeul șoferilor de maxi-taxi din Constanța nu pare să fie întrecut decât de inconștiența lor. Unul dintre aceștia, care conducea un microbuz 310 pe ruta Mamaia – Constanța a fost filmat astăzi în timp ce dădea lecții de condus unui copil. Tânărul învățăcel ținea volanul cu o mână și schimba vitezele mijlocului de transport în comun.

Mai grav este că toate acestea se întâmplau cu mașina plină cu turiști și constănțeni.

Șoferul microbuzului cu numărul de înmatriculare CT 51 DTR a fost atenționat de un călător că face un gest necugetat, dar reacția celorlalți pasageri l-a șocat.

“Trist este ca oamenii su sărit in apărarea șoferului când i-am atras atenția. Și chiar l-au avertizat ca este filmat”, a declarat cititorul Constanța NEWS care a surprins aceste imagini.

Rămâne de văzut dacă polițiștii constănțeni se vor auto-sesiza și vor lua măsurile care se impun în acest caz.

UPDATE

„Ca urmare a apariției în presă a unui filmuleț în care este prezentat un șofer de maxi-taxi ce a încredințat mașină unui minor, precizăm că polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au sesizat din oficiu și au identificat șoferul. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se știe că nu posedă permis“, faptă prevăzută cu pedeapsă privativa de libertate de la 6 luni la 3 ani sau amendă“ a precizat Scms. Codrin Popoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*