Restricții de parcare în zona Sala Sporturilor din Constanța

Atenție, șoferi! Evitați să parcați în zona Sala Sporturilor. FOTO Primăria Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL intervin miercuri, 9 iunie, cu utilaje de asfaltare în parcarea de la Sala Sporturilor. Se toarnă primul strat de asfalt în zona mediană a parcării, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 16.00.

„Facem apel către conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor”, au transmis reprezentanții administratorului drumului public.

Lucrările de asfaltare vor continua și joi, 10 iunie, când se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă. Intervențiile se vor desfășura cu restricții de parcare, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*