Clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială nr.16 Constanța a câștigat o excursie la Destiny Park, la concursul organizat de Polaris M Holding

Clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială nr.16 Constanța a câștigat o excursie la Destiny Park, la concursul organizat de Polaris M Holding

Bucuria și entuziasmul au fost la cote maxime în curtea Școlii Nr. 16 din Constanța. Toți copiii s-au adunat pentru a afla rezultatul concursului “10 cu felicitări pentru colectarea separată”, la care au muncit timp de două săptămâni.

“Înainte de a anunța clasa câștigătoare, clasa care a colectat cea mai mare cantitatea de deșeuri reciclabile, un reprezentant de la Polaris a pus mai multe întrebări copiilor pentru a verifica dacă au înțeles procesul colectării separate. Și vă spunem cu mândrie că elevii s-au descurcat extraordinar de bine. Și asta s-a văzut în cantitatea impresionantă de deșeuri colectate, nu mai puțin de 1.43 tone.

Toate clasele participante la acest concurs, au înregistrat un rezultat remarcabil, cantitatea de deșeuri reciclabile strânsă a ajuns la 5,37 tone.

Dar, acum, momentul mult așteptat… Clasa câștigătoare care a reușit să adune cea mai mare cantitate de deșeuri este… clasa a IV-a A. Ca premiu, aceștia vor avea parte de o zi de neuitat la Destiny Park!” – Polaris M Holding.

La încheierea activității, fiecare elev a primit o cutie cu saci menajeri, fabricați la stația de sortare pentru a înțelege mai bine conceptul de reciclare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*