Restricții de circulație pe autostrada A4, în perioada 16 – 17 mai

Restricții de circulație pe A4, în perioada 16 - 17 mai. FOTO: CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat instituirea unor restricții de circulație pe autostrada A 4, în zilele de marți și miercuri, respectiv 16 mai și 17 mai. Măsurile de restricționare și închidere a circulației vor avea loc pe tronsonul cuprins între kilometrii 11+860 și 13+880, pe sensul de deplasare Agigea – Ovidiu (calea II).

Potrivit informațiilor comunicate de CNAIR, traficul va fi restricționat pe benzile 1 și 2 în intervalul orar 07.30 – 13.00, iar circulația va fi redirecționată pe banda alăturată zonei mediane. Între orele 13.00 și 14.00, circulația va fi complet închisă în zonă, iar șoferii vor fi deviați pe rute alternative.

Pentru direcția de deplasare București – Ovidiu, conducătorii auto vor trebui să urmeze traseul: A 2, km. 211+000 calea I, coborâre de pe autostradă la Lazu – E 87 – DN 39, km. 8+100 – Șoseaua Mangaliei – E 87 – Bulevardul Aurel Vlaicu – DN 3 Bulevardul I. C. Brătianu – A 4 Calea II. Pentru direcția de deplasare Lazu – Ovidiu, ruta alternativă va fi: DN 39, km. 8+100 – Șoseaua Mangaliei – Bulevardul Aurel Vlaicu – DN 3 Bulevardul I. C. Brătianu – A 4 calea II.

După ora 14.00 și până la ora 17.00, traficul va fi din nou restricționat pe benzile 1 și 2, iar circulația va fi dirijată pe banda alăturată zonei mediane.

Aceste restricții temporare sunt valabile pentru ambele zile în care se vor face lucrări pentru demontarea portalului avariat de la km 11+960 și montarea unui portal nou.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*