Ionuț și Doinița Dolănescu, din nou pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Spectacol de Folclor, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizează joi, 12 august, un Spectacol de Folclor, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Evenimentul va reuni nume consacrate din muzica populară și va aduce în atenția publicului importanța păstrării și valorificării folclorului românesc, prin suite instrumentale și coregrafice pregătite de orchestra și dansatorii Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”, dar și prin interpretările artiștilor:

  • Ionuț și Doinița Dolănescu
  • Nicolae Rotaru
  • Elena Plătică – solista Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene”

De asemenea, jocul călușului, dansuri de Moldova, suite de Dobrogea și multe alte momente coregrafice și orchestrale, vor încânta sufletele spectatorilor, începând cu ora 18.00.

Accesul se face în baza achiziționării biletelor de intrare. Acestea pot fi procurate de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Secția Ansamblul Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene” – Promovare Cultură Tradițională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*