Food Truck Festival aduce restricții de circulație în zona Peninsulară, în perioada 21-23 septembrie

Intrare zona Peninsulara/ Zona Veche Constanta. FOTO Catalin Schipor

„Food Truck Festival”, evenimentul gastronomic care combină arta culinară cu distracția va fi organizat în perioada 21 – 23 septembrie în Piaţa Ovidiu. Peste 30 de „restaurante mobile” vor prezenta preparate culinare inspirate din 10 bucătării internaționale. Vor fi organizate 4 spectacole care vor avea loc zilnic, de la ora 20:00. Pe scena din Piața Ovidiu vor evolua trupele Basska, Vama, Cred Că Sunt Extraterestru și Macanache.

Accesul la eveniment este gratuit iar standurile pot fi vizitate în intervalul orar 12:00-23:00.

Pentru ca evenimentul dedicat gurmanzilor să se desfășoare în condiții optime, începând de vineri, 21 septembrie, ora 08:00 și până luni, 24 septembrie, ora 08:00, traficul auto va fi restricționat pe următoarele artere de acces:

  • strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir ;
  • strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Sulmona ;
  • strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona ;
  • bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona ;
  • strada Traian la intersecția cu strada Sulmona;
  • strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului;
  • strada Arhiepiscopiei cu strada Crângului;

În perioada desfășurării evenimentului, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de mers.

În acest context, Primăria Municipiului Constanța recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*