Restricții de circulație în municipiu de zilele orașului Constanța

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanța le reamintește constănțenilor că sunt apllicate restricții de circulație pe străzile din oraș pentru a se asigura buna desfășurare a paradei de Ziua Constanței.

Parada va porni la ora 16:00 din zona Sălii Sporturilor, astfel că, de la ora 14:00 se restricționează parțial și temporar zona de deplasare de pe strada Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă.

Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bulevardul Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian, respectiv intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.

Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor în care se aplică restricțiile, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:

  • strada Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia;
  • strada Răscoala 1907 cu bulevardul Mamaia;
  • strada Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia;
  • strada Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand;
  • strada Mihai Viteazu cu strada Traian;
  • strada Traian cu strada Termele Romane;
  • strada Răscoala 1907 cu bulevardul Ferdinand.

Pe parcursul întregii zile este interzisă oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul Capitol – piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*