Restricții de circulaţie în Mamaia și în județ, în acest weekend, pentru Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră

Restricții de circulaţie în Mamaia și în județ, în acest weekend, pentru timpul Turul Ciclist CELCO - Marea Neagră

Cicliștii profesioniști și amatori din România au weekendul acesta un program încărcat. Aproximativ 300 sportivi participă la „Turul Ciclist CELCO – Marea Neagră – ediția a III-a”, care va fi organizat în perioada 13 – 14 mai în stațiunea Mamaia.

Pentru că este o competiție care se va desfășura pe drumurile publice, pe traseul pe care cicliștii îl vor străbate circulația va fi restricționată după cum urmează:

Pe 13 mai, Etapa 1, Contratimp individual – se va desfășura în stațiunea Mamaia, pe un traseu de 3,9 km. Startul va fi dat în dreptul pasarelei Cazino Mamaia spre Constanța, înainte până la sensul de la Hotel Meridian, întoarcere, retur până la sens Butoaie, întoarcere până la pasarela Cazino, unde va fi punctul de sosire. Pe toată distanța, zona în care se desfășoară competiția, pe sensul de mers Năvodari – Constanța, se închide cu garduri, iar pe sensul Constanța – Năvodari circulația auto se va desfășura în dublu sens. Circulația va fi închisă complet în segmentul de drum rezervat (sens Butoaie – sens Hotel Meridian), pe traseul de 3,9 km intervalul orar 06.00 – 13.00;

Pe 14 mai, Etapa 3, la Cursa Copiilor – startul va fi dat pe faleza Mamaia în dreptul Castelului Mamaia, viraj dreapta pe prima stradă care merge în bulevardul Mamaia, viraj dreapta pe bulevardul Mamaia, înainte pe banda 1 până la Hotel Dona-Restaurant George Protap, viraj dreapta către faleză, viraj dreapta pe faleză și înainte până la Castelul Mamaia. În această etapă se parcurg între 1 și 15 tururi, în funcție de vârstele copiilor. Un tur măsoară 1,4 km. Pe tronsonul de pe bulevardul Mamaia, banda întâi va fi delimitată de traficul rutier cu garduri, iar circulația va fi închisă complet, pe tot traseul, în intervalul orar 06.00 – 16.00.

De asemenea, și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că, în vederea desfășurării Turului Ciclist CELCO – Marea Neagra, sâmbătă 13 mai, în intervalul orar 13.00 – 16.00, circulația rutiera va fi restricționată parțial pe jumătate de cale, pe traseul: DN 3 Valu lui Traian (Start Lukoil) – DN 3 Murfatlar – Cobadin – Deleni – DJ 307 – DJ 391A – Șipotele – Furnica – Independența – Movila Verde – General Scărișoreanu – DN 38 – Topraisar – Movilița – cu sosire în Techirghiol, pe DJ 383. Circulația se va desfașura dirijat cu sprijinul Poliției Rutiere.

Evenimentul sportiv este organizat de Asociația Clubul de Ciclism BIKERHAB Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*