Restricții de circulaţie în acest weekend pe bulevardul Tomis pentru SuperCupa României la Karting Electric

SuperCupa României la Karting Electric

Prima competiție de vehicule electrice pentru copii, cu zero emisii de carbon, zero poluare fonică și zero gaze de eșapament – „SuperCupa României la Karting Electric-Marele ePremiu al orașului Constanța”, ia startul în acest weekend.

La această competiție, care se va desfășura pe bulevardul Tomis, în zilele de 3 și 4 iulie, vor lua parte 36 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Etapa I va avea loc sâmbătă, 03 iulie, în intervalul orar 11.30 – 18.30, iar etapa a II-a duminică, 04 iulie, între orele 10.30 – 16.30. Cele două etape vor avea același circuit, respectiv: bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.

Începând de vineri seară, invitaților și spectatorilor le vor fi prezentate modele de mașini electrice și karturi ce vor fi expuse pe bulevardul Tomis.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând de vineri, 02 iulie, ora 08.00 până luni, 05 iulie, ora 08.00, pista de biciclete de pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian, va fi dezafectată temporar, prin demontarea separatoarelor între pista de biciclete și zona de carosabil. De asemenea, în perioada 02 iulie, ora 16.30 – 04 iulie, ora 18.00, se va restricționa accesul în parcările de pe strada Traian, pe ambele sensuri, între bulevardul Tomis și strada Termele Romane.

Pe durata desfășurării competiției, respectiv 03 iulie, între orele 11.30 – 18.30 și 04 iulie, între orele 10.30 – 16.30, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe strada Traian, tronsonul delimitat bulevardul Tomis și strada Termele Romane, cu excepția sensului giratoriu și pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

Totodată, în perioada 03-04 iulie, traseul liniei CITY TOUR va fi deviat. Pe sensul către stațiunea Mamaia, autobuzele liniei CITY TOUR vor circula pe ruta: strada Termele Romane – strada Traian – strada Mihai Viteazu – bulevardul Ferdinand – strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*