Restricție de circulație pe Podul Fetești din cauza unor reparații pe sensul de mers Constanța – București

Podul Anghel Saligny din Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a anunțat că se intervine în regim de urgență pentru înlăturarea defecțiunii apărute în tablierul viaductului de acces de la Podul Fetești, Autostrada A2, calea 2, km 145-670.

Circulația este restricționată pe o singură bandă, pe sensul de mers Constanța – București. Lucrările sunt programate să se finalizeze în cursul zilei de 15 decembrie, dar, potrivit reprezentanților DRDP, având în vedere complexitatea lor, restricțiile de circulație vor fi menținute până pe 19 decembrie. Participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea temporara a lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*