Reîncepe distribuirea tichetelor valorice pentru vaccinarea completă, la Pavilionul Expozițional din Constanța

Constănțenii care au schema de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 completă, realizată în lunile septembrie și octombrie, se pot prezenta la Pavilionul Expozițional pentru a intra în posesia tichetelor valorice.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că începând de marți, 14 decembrie, persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva virusului SARS-COV-2, respectiv două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson, în perioada 03 septembrie – 31 octombrie, exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța, se pot prezenta pentru a-și ridica tichetele valorice. Acestea sunt așteptate cu actul de identitate la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331 A, între orele 08.00 – 18.00.

Menționăm că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*