FOTO Aproximativ 40 la sută din drumurile de pe raza comunei Comana au fost pietruite, spune primarul Ion Adam

Drumurile din Comana au fost pietruite de Primărie. FOTO Adrian Boioglu
Drumurile din Comana au fost pietruite de Primărie. FOTO Adrian Boioglu

Una dintre prioritățile primarului din Comana, Ion Adam, a fost reabilitarea drumurilor din comună, iar în ultima perioadă au fost pietruite aproximativ 40 la sută dintre acestea.

Potrivit edilului, au fost pietruite drumurile atât din satul Comana, cât și din satul Pelinu.

„A fost pietruită o suprafață totală de circa 17.000 de metri pătrați de drum. Mai bine de jumătate din aceste drumuri sunt în satul Pelinu, 9.000 de metri pătrați, iar restul în Comana”, a explicat Ion Adam.

El spune că toate lucrările au fost realizate prin efort bugetar propriu, numai cu bani de la Primăria Comana, valoarea acestora depășind 400.000 de lei.

„N-am avut nicio finanțare, de la nimeni. Am făcut drumurile cu banii noștri, fonduri de la bugetul local, cam 420.000 de lei. Drumurile au fost pietruite, tasate, sunt <<aproape>> asfalt. Am lucrat cu o firmă de la noi din județ”, a mai declarat primarul din Comana.

Totodată, Ion Adam a precizat că a achiziționat și un utilaj cu lamă, pentru deszăpezirea drumurilor pe perioada sezonului rece și, pentru moment, a sistat alte lucrări, pentru că nu mai sunt bani de investiții la bugetul local.

„Mai avem bani în fondul de rezervă. Dar vine iarna și pot să apară fel de fel de probleme, așa că trebuie să avem și rezerva asta pentru orice eventualitate”, a mai explicat edilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*