Mamaia, vedetă la București. Asociația Litoral Delta Dunării lansează site-ul oficial al stațiunii și calendarul de evenimente pentru acest sezon

ALDD la Târgul de Turism al României

Vor fi trei zile de muzică house, grecească și dansuri populare – toate menite să promoveze destinațiile de vacanță de pe litoralul românesc. Asociația Litoral Delta Dunării merge la Târgul de Turism de la București.

Cel mai important eveniment de promovare către piața națională de turism debutează joi, 25 februarie la Romexpo. Asociația Litoral Delta Dunării lansează calendarul de evenimente și site-ul oficial al stațiunii Mamaia. Petrecerea începe joi, la ora 12.45 cu un Show Butoaie, în Pavilionul C4-C5, stand 41 – 42.

Iată programul complet al evenimentelor:

Joi, 25 Februarie 2016

12:45 – 13:00 INTRO: Defilare standuri SuperChill – Show Butoaie

13:00 – 15:00 Deschidere program, prezentare Stand Mamaia
Party Starter “Mamaia – Dreams & Sensations”
Open Bar – Barman Show – Demonstratie preparare Cocktail 1 Non-Alcool
Singer Voice & Percution Show
DJ Marika&Tripwerk si MC Isaia – Lansare Calendar evenimente Mamaia 2016
14:10 – 14:30 Show SuperChill

 Vineri, 26 Februarie 2016

11.00 – Traditii gastronomice dobrogene
14:30 – Deschidere program – DJ Marika&Tripwerk
Muzica Live – Trupa Shake Down
Mix DJ Marika&Tripwerk (Lansare site oficial al statiunii Mamaia,  www.mamaiaresort.com)
Sâmbătă, 27 Februarie 2016

15:00 – Deschidere program – DJ Marika&Tripwerk
15:10 – Muzica Greceasca – Ionut Galani si Ansamblu de dansuri grecesti Asteria
15:40 – Dansuri populare – Ansamblul Mugurelul din Cernavoda
16:20 – Dansuri populare – Ansamblul Nunta Zamfirei Eforie Nord

„Aşa cum ne-am obişnuit publicul şi partenerii, vom oferi un spectacol de senzaţie la Târgul de Turism al României, pentru că turiştii români reprezinta piaţa cea mai importantă, pe care ne concentrăm atenţia şi campaniile de promovare. Împreună cu Consiliile Judeţene Constanţa şi Tulcea, hotelieri, agenţii de turism şi agenţi economici din Mamaia, Satul de Vacanţă, Litoral şi Delta Dunării, lansăm Calendarul de evenimente pentru vara 2016, Site-ul oficial Mamaia, şi oferim un spectacol care, în acest an, pune accent pe atracţii, evenimente, muzică şi tradiţii.

În premieră, toate agenţiile de turism care vând vacanţe pe litoral vor primi din partea Asociaţiei Litoral – Delta Dunării materiale de promovare şi totemuri Mamaia Style, care vor rămâne în agenţii pentru a promova staţiunea Mamaia.

Pentru prima dată alături de noi, Primăria Cernavodă va promova oraşul şi tradiţiile, cu un spectacol susţinut de Ansamblul Mugurelul. După o toamnă şi o primăvară în care am promovat Litoralul şi Delta Dunării la Varşovia, Atena, Nicosia, Londra, Milano, Tel Aviv şi Moscova şi ne pregătim pentru Chişinău şi Berlin, ajungem acum la Bucureşti, acasăî Invitaţie pe Litoralul Românesc şi in Delta Dunării”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*