Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța, suspus spre consultare publică

Zona Peninsulară a municipiului Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a supus spre consultare publică proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 294/2021 privind „Aprobarea regulamentului de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța”.

Astfel, proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”, începând cu data de 13 decembrie, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 24.12.2021, se pot trimite în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10, sau electronic, la una din următoarele adrese de e-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro, permise.acceszp@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea Recomandare la Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 294/2021 privind „Aprobarea regulamentului de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*